Avslapping før hverdagen begynner

Posisjon:
Temperatur: 8
Vindstyrke: 5-15 m/s
Distanse: 0 km

Dagen i dag har vært preget av å sette et verdig punktum for en fantastisk tur. Lang god hotelfrokost, sosial omgang med Kristin på cafè, litt shopping og tur til den Blå Lagune hvor kroppen fikk 3 timer med varmt vann. Punktum satte vi på restaurant Fish Market med en 9-retters(Laks med rogn, Blåskjell i chilli, tempura hummer, røkt hval, sushi, torsk med saterte grønnsaker, ørret med stangsellerisalat, lam med røsti poteter, dessert som bestod av 7-8 ulike ting og lokalt øl. Kvelden ble avsluttet på hotellet på sedvanlig vis, dvs med yatzy. Jo Henrik satte en foreløpig rekord med 559 poeng. Gratulerer til han, selv om han fortsatt ligger 4 seiere bak. Vi regner med at yatxyturneringen blir avsluttet på SK4788 på vei til Oslo.

This entry was posted in Ekspedisjon. Bookmark the permalink.

One Response to Avslapping før hverdagen begynner

  1. Nina says:

    Gratulerer og velkommen hjem gutter! Tross litt aske de siste dagene, så ser det ut til at dere har hatt en fantastisk tur! Drømmen har endelig gått i oppfyllelse! Jeg er i alle fall misunnerlig, men er nok ikke like tøff som dere:) Nå regner jeg med at hverdagen snart innhenter dere, men minner og opplevelser vil følge dere for alltid! Og takket være denne bloggen, så har jeg jo fått med meg litt news; Koselig å høre at det er en Jo Jr. på vei, grattis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>