Dag 17

Temperatur: -5
Vindstyrke: 1-2 m/s
Distanse: 30 km

Det var nesten whiteout fra morgenen av, og vi to fikk “æren” av å gå først med kompasset. Det ble like mye navigering etter magefølelsen og skimtet av solen gjennom skyene. Temperaturen ble riktig så bra i løpet av dagen, og det ble et par etapper uten jakke. Helt greit å få luftet ulltrøya litt :-) Vi har endelig nesten bare vårt “stash” i pulken, slik at vekten er helt ok. Vi vil antagelig gå hver dag fremover til toppen av brefallet i stedet for å ta en hviledag.

Det er litt “småskader” i gruppen, og det er greit å ikke havne alt for langt bak skjemaet, og heller lette litt på vekten til de som sliter. Det ble kun en 7-timers økt i dag, noe som er helt greit, og gir rom for litt mer sosial omgang og prat i teltet før man sovner. Leppa til Øystein begynner å ligne på helt andre ting enn en leppe, det vil si det er omtrent som Jo sin var for en uke side. Hælen til Jo begynner å bli bedre, og ting ser riktig så lyst ut på den fronten.

Ellers kan vi nevne at vi “fant” en ny type middag nederst i samlingen i dag, og det var stor stas. Etter litt lengre samtaler på kveldene skjønner jeg at det er en svært stolt Jo som skal bli far i August. Det er bare å se frem til å stifte bekjentskap med en ny Tollefsrud :-)

This entry was posted in Ekspedisjon. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>