Dag 18

Temperatur: -5
Vindstyrke: 8-10 m/s
Distanse: 25 km

En typisk innedag, men på Grønnland er det en utedag. Nesten whiteout mesteparten av dagen. Konstant motvind. Føret har variert fra avblåste skavler til 30 cm nysnø, Begge i bra form i dag og merkelig nok går timene fort når man inntar “koma” – ikke annet å gjøre. Ikke hører vi hverandre og hetta er snøret tett igjen. Playlisten på MP3 spilleren blir oppdatert kvelden før og er en viktig trøyte gjennom dagen.

Det eneste vi rekker utenom de daglige øktene, teltoppsett og smelting av vann er 1-2 yatzy-partier. Fortsatt fasinert over næringsinntaket, blir liksom aldri mett. Utrolig hvor fort man klarer å knaske i seg mye. Smaker ikke etter, for å si det slik. Laget forøvrig den beste toaletten på Grønnland i dag. Trapp på begge sider og 180 grader le. Tenker innimellom på hvordan livet går der hjemme, men regner med alt er i beste velgående, selv uten oss. Ikke mange dagene før vi er hjemme igjen, men gleder oss også til den forhåpentligvis noe mer begivenhetsrike slutten på reisen.
Yatzyresultatet er nå 18-12 i favør Øystein.

This entry was posted in Ekspedisjon. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>