Nysnø

Temperatur: -10
Vindstyrke: 3-5 m/s
Distanse: 32,8 km

Da har “verdensmesterene” forlatt gruppa, på eget ansvar. Stupid is who stupid does! Uansett, det gjør ikke akkurat oss noe. De mente selv de var en resurs i “laget”, men har til nå vært bare det motsatte. Alle kommentarer ble spart av den enkle årsak at de ikke fortjener oppmerksomheten. Men da vi møtes igjen før hjemreise vil det nok komme en og annen belæring i vanlig folkeskikk. Da bruker vi ikke mer energi på den saken på en stund.

Dagen i dag har inneholdt nysnø (ca 10 cm) og litt overskyet. Ellers helt normal dag med de normale rutiner. Noen begynner å merke at det er 14. dagen på ski, og pulkene til Øystein og undertegnende har igjen fått litt ekstra påfyll, men i dette terrenget går det greit. Noen spyr, andre har gnagsår og går på såpass sterke smertestillende at de går og ler. Vi klarer oss forløpig bra, men må jo innrømme at når dagen er endt er føttene litt såre. Det er helt flatt og høydemåleren viser fortsatt oppunder 2500 moh. Må jo være ideell høydetrening? Reodor Felgen har vært på ferde igjen og nå har vi bord over kuldegropa slik at vi spilt litt kvalitets-yatzy. Stillingen er nå 8-8, og så sier de at terningsspill er tilfeldig? 17.mai er vi ved toppen av brefallet, og gleder oss til at det blir litt forandringer i landskapet. Kanskje allerede 14. mai vil vi se fjellene på øst-kysten, men det avhenger av sikten.

Ellers lite nytt å melde. Savner dere der hjemme mer og mer :-)

This entry was posted in Ekspedisjon. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>