Over the top!

Temperatur: 0
Vindstyrke: 0 m/s
Distanse: 33,7 km

Ny rekord i dag, vindstille og med strålende solskinn har vi gått mesteparten av dagen i bare undertøyet. Har passet på å smøre et noe medtatt tryne, men selv den værharde Vinger-gutten begynner nå å merke elementenes påkjenning. Tror vi faktisk er likestilt nå, men motet er på topp etter en fantastisk dag. Ganske utrolig å ha slike forhold med tanke på at vi befinner oss på nesten 2500 moh. Kan ikke si vi merker rare nedoverbakken, men vi har forkortet fellene under skiene med ca 15 cm og håper vi kan ta de helt av etterhvert. I dag har vi også byttet undertøy for første gang på turen, og odøren i teltet er ikke til å kjenne igjen. Rett etter lunsj i dag traff vi på to forskere fra USA på scooter som holdt på å scanne tykkelsen på isen. Trivelig type, men han hadde ikke med Coca Cola…. skuffende :-)

Gikk tomme for vann i dag på grunn av varmen, men tar med mer i morgen. Nå venter nok en chilli-gryte, med potetmos til forrett. See Ya!

This entry was posted in Ekspedisjon. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>